Beoordelingen van The Tang Dynasty Bergen op Zoom

Recente recensies van The Tang Dynasty Bergen op Zoom

5 sterren na 89 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben lekker genoten met de familie De service is supergoed en het personeel zijn heel netjes en vriendelijk. Deze is.zeker aan te raden..

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en kunnen morgen nog lekker smullen van de restjes!! Bedankt.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super gemakkelijk om zo een bestelling te plaatsen. Zelf de afhaaltijd invoeren, betalen via ideal en alles perfect geregeld. Weer heerlijk gegeten 😊

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling online gedaan, en had een tijd afgesproken om 18.00 uur dus ik kwam binnen en vroeg om mijn bestelling was bijna klaar na 20 minuten nog niet klaar ik weer gevraagd waar mijn bestelling was het briefje was onder de stapel terecht gekomen vindt ik niet erg netjes dus moest ik nog wachten, terwijl er mensen na mij binnen kwamen gelijk werden geholpen, dit was wel erg jammer ruim 35 minuten totaal moeten wachten voordat ik mijn eten had, ik denk als ik een tweede keer niet had gereageerd ik nog veel langer daar had gezeten, het eten was was lekker , maar het lange wachten terwijl je een bestelling online had geplaatst en betaald dus je verwacht ophalen en weg viel zwaar tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bami pangang en bami ketjap zijn beide onder de maat. Het vlees is wat taaiig anders dan gewend bij andere chinezen. Daar is het vlees lekker zacht en mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, snel klaar, makkelijk online bestellen en betalen

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten, goede duidelijke website. Aardige mensen. Misschien ooit een keer een upgrade van het interieur

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op internet bestellen daarna op de afgesproken tijd ophalen en daarna gewoon lekker gegeten. Helemaaltop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom niet de gehele bestelling gekregen. Jammer want het eten is goed maar nu al voor de tweede keer niet de gehele ( betaalde ) bestelling gehad. Bij thuiskomst toch een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

loempia compleet was goed. Geroosterde b-pang was droog. Ook hele stukken met puur vet. Gevraagd was met sate-saus. Hierbij zat duidelijk rode saus door gemengd. Viel dus tegen. Tevens was bestelling was niet op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar de kwaliteit van het eten was goed.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor 20.40 uur een bestelling gedaan en toen ik aankwam was de deur dicht. Toen ik op het raam ging kloppen ging de deur open dan kreeg ik mijn bestelling. Alles was al hermetisch afgesloten is, terwijl zij tot 21.30 uur open zouden moeten zijn. Eten is altijd prima.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer goede kwaliteit, lekker dus stipt op tijd klaar prima op temperatuur vriendelijke dame bij afhalen

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar de afhaalmomenten klopte voor geen meter. Was gepland om 18.40 en stond 19.15 buiten. Daar zal nog wat aan moeten verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Bestelling werd juist geleverd. En het was geweldig lekker.Goede porties voor een zeer redelijke prijs. Daar kun je zelf niet voor koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel gemakkelijk bestellen nu via de nieuwe site.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes op tijd, goede porties en smakelijk

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service. Vriendelijke mensen, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer goed en genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden foe yang hai met krab. Dat nemen wij sinds jaar en dag. Het was werkelijk niet te eten helaas. De mihoen erbij was zeer smakeloos. De babi pangang was wel Oke. Erg jammer. Na al die jaren ga ik er niet meer terug.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk aleen wat meer pit vind ik nog lekkerder

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd keurig op tijd,smaakt altijd goed en lekker warm bij thuiskomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heel lekker.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en telkens kwalitatief goed 😊

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel geleverd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,compliment aan de kok

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk, goed warm en lekkere variatie.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en super verzorging. Belde zelfs om te vragen of er niks gebeurd was omdat we wat later waren. Top!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed en lekker eten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Het was heerlijk en goed warm.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed warm, vond het prima smaken. Vond persoonlijk dat er bij het vlees en ei meer saus bij geleverd mag worden. De gebakken banaan was bagger vet enneen slappe hap. Maar verder zoals altijd tevreden.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker menu, en veel! Verschillende soorten vlees smaakte goed en was lekker warm. Voor een betaalbare prijs.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en in een woord erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bami was koud, bovendien had ik bami en nasi besteld maar ik kreeg 2bami

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en op tijd klaar

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers eten. Heerlijk genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten! Tip, voor het afhalen via ene deur naar binnen via de andere naar buiten, was vrij druk

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gehakt in wontons niet lekker. Chinese Garnalen te dikke laag beslag.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

een van de betere restaurants in deze branche. goede kwaliteit en voldoende hoeveelheid. lekkel

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker en een prima hoeveelheid / prijs / kwaliteit balans

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en netjes verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen via de site daarna precies op de opgegeven tijd is de bestelling klaar, TOP! En lekker gegeten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker eten vriendelijke ontvangst

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd King Do menu besteld. Prima hoeveelheid en goed van smaak.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, dikke 10. 👍👌

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Basis een menu en diverse kleinere lekkers erbij. Alles goed warm en heerlijk smakelijk. Was ruim voldoende eten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere mini rijsttafel op, yum yum!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en goed warm, hele fijne service en vriendelijk!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is super voor de prijs. Miste alleen de kroepoek

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker , raar alleen dat je voor pinnen 0.25 ct moet betalen

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was wederom perfect, het eten was heerlijk.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en lekker warm. Ideaal digitaal bestellen

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had via de site besteld. Moest 5 minuutjes wachten dus dat was prima. Dan weet je ook dat het eten niet al een kwartier klaar staat en dat het dus vers is. Prima service en duidelijke website! Jammer dat niet iedereen die eten komt halen een mondkapje draagt, maar daar kunnen de mensen van Tang Dynasty niets aan doen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg jammer dat er nasi bij zat, terwijl we juist voor bami gekozen hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig op tijd klaar. Er was bij het menu iets verkeerd geleverd maar na een telefoontje prima opgelost! Goede service 👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is super. Alles erg lekker. Waar voor je geld.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld van misschien wel de lekkerste Chinees van Bergen op Zoom.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Tja sieuw teveel vet. Verder was het eten smakelijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar! Het eten is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en het was heerlijk!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer het eten online besteld en betaalt De bestelling was netjes op tijd klaar Het eten was warm en zeer smaakvol Zeker voor herhaling vatbaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ophalen bestelling stond in bevestiging om 17.50. Ik was wat vroeger (17.40) en heb mij gemeld bij de balie. Bestelling was nog niet gereed dus ik wacht even. Tot mijn verbazing was mijn bestelling om 18.00 nog steeds niet klaar. Bij navraag aan de balie werd mij verteld dat dr bestelling al 10!!! Min klaar stond. Heb ik dan al die tijd voor niks zit te wachten? Er werd niks omgeroepen. Bij thuiskomst was helaas het eten aan de koude kant. Voor mij zeker geen tang dynasty meer!! Personeel is veel te druk met kletsen met elkaar en nageltjes vijlen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer lekker, zoals altijd.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld lag netjes klaar

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en mooi op tijd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op de afgesproken tijd klaar, en was erg lekker!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en bij aankomst thuis nog goed warm.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima! Goed warm en kwalitatief goed eten. Erg lekker en favoriet voor ons in Bergen op Zoom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Eten stond op tijd klaar en goed warm. Heerlijk gegeten.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op opgegeven tijd klaar. Zeer attente jongedame achter de bar. Eten van hoge kwaliteit.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect beste Chinees in bergen op zoom

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriet afhaal-restaurant. Zeer goede kwaliteit van de gerechten, prima hoeveelheden en tegen een uiterst schappelijke prijs. Alles keurig op de afgesproken tijd klaar, goed verpakt en snel mee te nemen. 5 sterren!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn. En mooi op tijd klaar. Alles was erg lekker.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en hoeveelheid erg goed.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijd was iets langer als dat je belt, maar op tijd klaar bij het afhalen. Verder even wennen online maar werkt goed. Helaas 1 verkeerd gerecht meegekregen tjap toy ipv tjiieuw sieuw geroosterd vlees beetje jammer.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heeeerlijk en netjes op tijd klaar 😊!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond keurig op tijd klaar, zeer vriendelijke bediening en het eten was heerlijk ( zoals altijd ) .