Beoordelingen van The Tang Dynasty Bergen op Zoom

Recente recensies

5.0
Jessica van Aalst
30 september 2022

Altijd heerlijk eten en super vriendelijke mensen!!

Claudia
26 september 2022

Was weer lekker!

Marianne
25 september 2022

Rijsttafel was weer heerlijk. De voorgerechten waren lekker knapperig en alles was vers gebakken.

Hans Sterk
22 september 2022

Zeer smakelijke loempia’s en pangsit goreng

Patricia van Dijk
11 september 2022

Altijd lekker!!

K.Melieste
9 september 2022
Hans Sterk
9 september 2022

Helaas was de bestelling niet compleet, kleine loempia’s zaten niet in de verpakking. Hierover werd ik door een vriendelijke mevrouw gebeld, en kan deze vandaag alsnog ophalen. Goede service.

Jacqueline
8 september 2022
Bepde wit
5 september 2022

Was heerlijk tot de volgende keer

Mariecken Landa
2 september 2022

Uitstekend eten. Mag zich van mij het beste chinese restaurant van bergen op zoom noemen.

Hans Sterk
2 september 2022
Henk Jordense
1 september 2022
Tholenaar
25 augustus 2022

Eten was perfect op tijd klaar. Heel erg warm, vers en lekker. Geen enkel minpunt ontdekt.

Monique Belleter
25 augustus 2022

Het was weer heerlijk

Hans Sterk
11 augustus 2022

De loempia met babi pangang was zacht door de saus rondom. Jammer. Smaak erg goed.

Borgvliet
8 augustus 2022

Hoge kwaliteit, goede hoeveelheid, prima smaak, goed op temperatuur

Valkenburg
26 juli 2022

Lekker , op tijd klaar

Anny van Cromvoirt
21 juli 2022

online besteld, was precies klaar toen ik het ging halen. kwaliteit is ook prima, lekker eten.

E.S.
15 juli 2022

Kwaliteit was prima, het was alleen een bestelling waarschijnlijk van iemand anders.

Christianne
12 juli 2022
M. de graaff
11 juli 2022

Alles was lekker net als altijd

Mirjam
20 juni 2022

De kuloyuk was heerlijk en de nasi goed gevuld. De saté was uitgedroogd en de babipangang was niet genoeg gekruid

Bernaards
5 juni 2022

Was erg lekker, Wel jammer dat ze de kleine loempia’s vergeten waren bij onze rijsttafel. En in het verleden kregen we er altijd kroepoek bij, dit was ook niet meer Zonder kroepoek eigelijk geen rijsttafel …

K.Melieste
5 juni 2022
Klaassen
4 juni 2022

Helaas, 1 gerecht verkeerd was geen varkenshaas met champions maar kip met groente. Dus kip hadden nu 2×. Graag bestelling beter controleren, want bij afhaal zat het al ingepakt en het was niet eens druk.

Ralph
4 juni 2022

Heerlijke gerechten. Goede service

Danny Verbaarendse
28 mei 2022

Eten was smakelijk en op afgesproken tijd klaar!

Fam Vilten
21 mei 2022

Geen klachten, eten smaakte prima. Was alleen vergeten de kinderen geld mee te geven voor de extra eitjes, had ook even kunnen aangeven het geld na het eten even te brengen wonen immers om de hoek, ging om een paar centen.

18 mei 2022

In het verleden altijd heerlijk en goed eten hier gehaald. Vandaag sinds lange tijd hier besteld wat behoorlijk tegenviel. Het eten was te lang door gebakken , best vet en het smaakte niet lekker . Ik was de enige die in de zaak was, dus drukte kan ook geen reden hiervoor zijn. Erg jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan.

Ron
14 mei 2022

Saté was bedorven. Zat een vreemd luchtje aan en smaakte verdacht. Voor de rest van de gerechten een voldoende. Maar vertrouwen doe ik deze zaak niet meer

Raymon
8 mei 2022

Het eten was in orde alleen was de bestelling niet compleet. Ook was En in een van de gerechten een aanpassing gevraagd. Via de bestelling die op internet geplaatst is helaas is deze aanpassing ook niet doorgevoerd. Kortom geen slechte ervaring alleen nog even de puntjes op de I

Sakko
30 april 2022

Altijd heerlijke verse ingrediënten. Prijs kwaliteit super. Blij met Dynasty

Peter van Erp
27 april 2022
Izzy
6 april 2022

Goede kwaliteit. Snelle service, komen zeker terug!

Hans Sterk
6 april 2022

goede kwaliteit, alleen de nasi was net witte rijst, weinig vulling

Susan
6 april 2022

Top: Op afgesproken tijd klaar, goed warm, lekker eten. Eerste maar zeker niet de laatste keer

Aerosens
4 april 2022

Gisteren Afhaalmenu A genomen en het was weer heerlijk. Voor € 17,50 kunnen wij prima met 4 personen hiervan eten. Grote eters hebben met 2 personen dus ook voldoende. De kwaliteit was zoals altijd uitstekend. Wat ons betreft het beste Chinees restaurant in Bergen op Zoom.

De Vos
3 april 2022

Lekker en mooi op tijd klaar Wederom weer goed gegeten

DG
27 maart 2022
Claudia
27 maart 2022

Heel erg lekker

Bas kl
25 maart 2022

Altijd goed en op tijd. Wellicht zou in het mini rijsttafel menu ook een optie voor extra nasi kunnen worden gebouwd?

Remon
19 maart 2022

Fifty fifty rijstschotel hier besteld. Het was op tijd klaar, het was heerlijk en het was veel

Bart
9 maart 2022
Hans Sterk
9 maart 2022

Zeer smakelijk, goed van smaak, prima maaltijd.

Foppele
7 maart 2022

Mooi op tijd klaar,goed warm afgehaald en smakelijk gegeten ! Prima ervaring.

christine van diesen
26 februari 2022

was weer heel erg lekker allemaal vroeg me eigen alleen af of ik bij dit menu geen kroepoek bijgeleverd zou krijgen, wel loempiaatje????

Peter Van Erp
20 februari 2022

Bami en nasi waren niet warm

Nelen haest
19 februari 2022

Zoals altijd hebben wij genoten van onze maaltijd

Tineke
19 februari 2022

Leuke bediening en lekker eten voor een aantrekkelijke prijs!

Eline Schaap
12 februari 2022
hv
31 januari 2022

Snelle Levering!

Verkerke
17 januari 2022

Vriendelijk ontvangst .Goede kwaliteit eten met als extra een bami gekregen.

M. SaKkO
9 januari 2022

Heerlijk gegeten. Zoals altijd van goeie verse kwaliteit.

Manneke
1 januari 2021

Kleinere porties dan vroeger met minder vlees. Kroepoek nu apart bestellen. Sambal moet je nu om vragen. Jammer.

Jacques Snepvangers
31 december 2021

Al meer dan 20 jaat halen wij bij Tang Dynastie eten af. Bijna altijd naar tevredenheid. Maar ...... nu moeten wij constateren, dat de smaak van de gerechten niet dat meer is wat wij gewend waren. Flauw en smaakloos. Heel erg jammer. Wij zullen op zoek moeten naar een ander restaurant, want smaak is toch wel het belangrijkste van alles.

Nefs
26 december 2021

Was vandaag een beetje vlak van smaak. We zijn beter gewend.

Desiree
21 december 2021
Maria Meijs
20 december 2021

Helemaal top. Precies op tijd. En altijd heerlijk en smaakvol eten. Gemakkelijk om zo te kunnen bestellen.

R kla
18 december 2021

Normaal is het goed, maar deze keer Nasi en Bami niet goed warm. Nasi erg droog rijstkorrel heel fijntjes. Mogelijk door de drukte, maar dan mag geen excuus zijn voor de kwaliteit.

Anny Van wijk
11 december 2021

Top om zo te bestelen ga zo door

Ruud
10 december 2021

Prima verzorgd. En erg lekker.

Kuyper
6 december 2021

Het was voortreffelijk zoals normaal, en precies op tijd zoals afgesproken, alleen een min puntje is dat je voor iDeal € 0.25 transactiekosten moet betalen, dat is in een restaurant ook niet!

Hongerlap
17 november 2021
Marcel
14 november 2021

Lekker gegeten! En hee eten was precies op tijd klaar toen ik het ging afhalen!

Chrissie
13 november 2021

Netjes op tijd klaar. Warm en goed bereid

Peter
13 november 2021

Zeer veel keuze en smaakte allemaal heel erg goed

Rene Langenberg
8 november 2021

Had de bestelling via de pc doorgegeven. Een paar minuten later belde ze me op om te vragen of ik nog nasi of bami erbij wilde hebben. Dit was ik vergeten. Een beetje later hoorde ik dat we eters bij kregen. Nog gauw wat extra's besteld. Op de afgesproken tijd was mijn eten dan ook echt klaar. Ik vind het top wat ze doen en het is nog lekker ook.

Sarah
24 oktober 2021
cris
23 oktober 2021

het was heerlijk

Hans Sterk
7 oktober 2021

De vorige keer was de smaak beter van de Babi Pangang.

Fam. De Koning
5 oktober 2021

Eten was lekker bedankt.

Witte
27 september 2021

Menu besteld. Prima van smaak. Met lekker vlees en veel groente. Fijne maaltijd

bosse christine van diesen
26 september 2021
Fred
19 september 2021

Prima

de Vos
11 september 2021

Eten was lekker en mooi op de afgesproken tijd klaar

S
29 augustus 2021
nicky
24 augustus 2021

binnen 20 min konden we het ophalen en het was heerlijk!! alles was vers en goed warm!

Monique
22 augustus 2021

Eten was prima. Alleen jammer dat ondanks online vooraf bestellen, ik toch 15 minuten langer moest wachten dan de gereserveerde tijd.

Jan
20 augustus 2021

Aanrader, goed chinees restaurant!

De vos
9 augustus 2021

Altijd netjes verzorgt en op tijd klaar

Bas
8 augustus 2021

Bestelling precies op tijd klaar. Eten was prima. En voordelig.

Natasja
1 augustus 2021

Zoals altijd goed

Mevrouw van der Heijden
28 juli 2021

Vriendelijk personeel, snel en correct behandeld...

Kiezenberg
21 juli 2021

Tjaptjoi was bedorven en stonk echt, raar dat de kok dat niet heeft geroken Terug gegaan stond er een kind achter de balie van ongeveer 12 jaar en zei in eerste instantie dat het wel goed was, tot hij het zelf proefde Wel bijzonder dat er een kind achter de balie staat!! Moeder geroepen en nieuwe gehad maar mijn eten thuis was koud Ik ga hier geen eten meer halen

Colinda
8 juli 2021

Was heel lekker maar is het altijd

Adriaansen
4 juli 2021

Super lekker eten Ruim voldoende En betaalbaar

Colinda
1 juli 2021
Hans Sterk
30 juni 2021

Zeer goed verzorgd en erg smakelijk.

Peter van Erp
29 juni 2021

Het eten was weer zeer goed

Hans
23 juni 2021

Prima maaltijd, via internet besteld. Kwaliteit goed. Denk alleen dat de bestelling, die ik precies op de afgesproken tijd ophaalde, al eerder klaar stond . De bami en nasi waren nl lauw warm

Elly Keus
10 juni 2021

Het eten was prima, lekkere gerechten

Ingrid
9 juni 2021

Heerlijk gegeten.

Cees
8 juni 2021

Prima

Jaap Bom
6 juni 2021

Alles goed geregeld. Toppie

Adriaansen
4 juni 2021

Het is super lekker Goeden service Prijs kwaliteit pervekt

Y. Heuvel
31 mei 2021

Was ruim voldoende voor 6 personen, al hadden we maar voor 4 personen besteld. En was erg lekker.

Hvrouwerf
28 mei 2021

Was super lekker en op tijd klaar,echt tevreden👍

Marian de klerk
24 mei 2021

Lekker eten en goed warm

Oostdijk
23 mei 2021

Vlot snel en goede service Ter plaatsen de bestelling nog uitgebreid was geen enkel probleem

Raymond
23 mei 2021

Bestelling was klaar op de opgegeven tijdstip, kwaliteit van het eten was goed.

John
20 mei 2021

Heerlijke gerechten en stond mooi op tijd klaar

johan heijnen
16 mei 2021

super gegeten beste chinees van bergen op zoom

Ruud Wierck
11 mei 2021

Vandaag het menu voor 4/5 personen + nog losse producten van de kaart. Geheel was goed verzorgd. En smaakte voortreffelijk. TOP!

J. de Wit
10 mei 2021

Helaas was onze ervaring gisteren niet goed. Wij hadden bij ons afhaalmenu 2 x bami besteld, maar bij thuiskomst bleek er 1 bami geleverd te zijn en 1 witte rijst. Hiernaast hadden we Tja Sieuw besteld met mihoen. De bestelling klopte wel maar de Tja Sieuw smaakte helemaal nergens naar. Dit is door meerdere personen bevestigd. Ik vermoed dus dat er in de bereiding hiervan iets behoorlijk fout is gegaan.

Schoonen
9 mei 2021

Het is altijd super lekker. Vandaag weer besteld.,het was weer heerlijk😍 We kregen een Chinees portemonneetje omdat het Moederdag was. Zo lief

Peter
9 mei 2021

Smaakt weer goed

Olaf
8 mei 2021

Binnen 20 min na bestelling een heerlijke uitgebreide en verse maaltijd opgehaald.

Colinda
7 mei 2021
Kuppens
5 mei 2021

Heerlijk en netjes geprijsd!!

Jeroen
2 mei 2021

Heerlijk gegeten van de gerechten die we besteld hadden. Goed op smaak, goed gevuld. Super.

Wendy
30 april 2021

We hebben weer heerlijk genoten , het was heerlijk en superveel ... we kunnen er vandaag nog een keer van eten 😋.... alleen de babi pangang spek was zacht , normaal altijd heerlijk knapperig ....

Ari
26 april 2021

Perfect!!!!

Francie leijnse
20 april 2021

Het eten was heerlijk, we hebben lekker genoten met de familie De service is supergoed en het personeel zijn heel netjes en vriendelijk. Deze is.zeker aan te raden..

Colinda
20 april 2021
An Onym
17 april 2021
Hagenaars
16 april 2021

Het was erg lekker en kunnen morgen nog lekker smullen van de restjes!! Bedankt.

Marlies Ras
5 april 2021

Super gemakkelijk om zo een bestelling te plaatsen. Zelf de afhaaltijd invoeren, betalen via ideal en alles perfect geregeld. Weer heerlijk gegeten 😊

Wil
5 april 2021

Ik had een bestelling online gedaan, en had een tijd afgesproken om 18.00 uur dus ik kwam binnen en vroeg om mijn bestelling was bijna klaar na 20 minuten nog niet klaar ik weer gevraagd waar mijn bestelling was het briefje was onder de stapel terecht gekomen vindt ik niet erg netjes dus moest ik nog wachten, terwijl er mensen na mij binnen kwamen gelijk werden geholpen, dit was wel erg jammer ruim 35 minuten totaal moeten wachten voordat ik mijn eten had, ik denk als ik een tweede keer niet had gereageerd ik nog veel langer daar had gezeten, het eten was was lekker , maar het lange wachten terwijl je een bestelling online had geplaatst en betaald dus je verwacht ophalen en weg viel zwaar tegen

Jip
5 april 2021

De bami pangang en bami ketjap zijn beide onder de maat. Het vlees is wat taaiig anders dan gewend bij andere chinezen. Daar is het vlees lekker zacht en mals.

Marieke
1 april 2021

Heerlijk, snel klaar, makkelijk online bestellen en betalen

Anita
31 maart 2021

Goed en lekker eten, goede duidelijke website. Aardige mensen. Misschien ooit een keer een upgrade van het interieur

Johnny
29 maart 2021

Op internet bestellen daarna op de afgesproken tijd ophalen en daarna gewoon lekker gegeten. Helemaaltop.

Ronald de Nijs.
22 maart 2021

Wederom niet de gehele bestelling gekregen. Jammer want het eten is goed maar nu al voor de tweede keer niet de gehele ( betaalde ) bestelling gehad. Bij thuiskomst toch een teleurstelling.

rijsdijk
22 maart 2021

loempia compleet was goed. Geroosterde b-pang was droog. Ook hele stukken met puur vet. Gevraagd was met sate-saus. Hierbij zat duidelijk rode saus door gemengd. Viel dus tegen. Tevens was bestelling was niet op tijd klaar.

Raymond
21 maart 2021

De bestelling stond op tijd klaar de kwaliteit van het eten was goed.

Ste
20 maart 2021

Ik had voor 20.40 uur een bestelling gedaan en toen ik aankwam was de deur dicht. Toen ik op het raam ging kloppen ging de deur open dan kreeg ik mijn bestelling. Alles was al hermetisch afgesloten is, terwijl zij tot 21.30 uur open zouden moeten zijn. Eten is altijd prima.

anoniem
10 maart 2021

zeer goede kwaliteit, lekker dus stipt op tijd klaar prima op temperatuur vriendelijke dame bij afhalen

Ton hopmans
8 maart 2021

Eten was goed maar de afhaalmomenten klopte voor geen meter. Was gepland om 18.40 en stond 19.15 buiten. Daar zal nog wat aan moeten verbeteren.

Fam de Bruijn
8 maart 2021

Heerlijk gegeten

Theo Blommerde
7 maart 2021

Op tijd klaar. Bestelling werd juist geleverd. En het was geweldig lekker.Goede porties voor een zeer redelijke prijs. Daar kun je zelf niet voor koken.

Bernaards
7 maart 2021

Heel gemakkelijk bestellen nu via de nieuwe site.

John
3 maart 2021

Alles netjes op tijd, goede porties en smakelijk

de Wit
23 februari 2021

Goeie service. Vriendelijke mensen, lekker eten

Ingeborg
21 februari 2021

Eten was weer goed en genoeg.

Sharon van meetelen
18 februari 2021

Wij hadden foe yang hai met krab. Dat nemen wij sinds jaar en dag. Het was werkelijk niet te eten helaas. De mihoen erbij was zeer smakeloos. De babi pangang was wel Oke. Erg jammer. Na al die jaren ga ik er niet meer terug.

Tanny
17 februari 2021

Het was heerlijk aleen wat meer pit vind ik nog lekkerder

Natasja
14 februari 2021

Altijd keurig op tijd,smaakt altijd goed en lekker warm bij thuiskomst

Rkl
12 februari 2021

Smaakt heel lekker.

Rudy Kuijlen
11 februari 2021

Lekker en telkens kwalitatief goed 😊

Ron
11 februari 2021

Lekker eten, snel geleverd.

Jan
6 februari 2021

Heerlijk gegeten,compliment aan de kok

Hans Sterk
6 februari 2021

Zeer smakelijk, goed warm en lekkere variatie.

Mitzi
3 februari 2021

Prima eten en super verzorging. Belde zelfs om te vragen of er niks gebeurd was omdat we wat later waren. Top!

Priscilla
1 februari 2021

Lekker!

Lempers
27 januari 2021

Was goed en lekker eten.

Jip
22 januari 2021

Eten stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Het was heerlijk en goed warm.

Fam Vilten
16 januari 2021

Eten was goed warm, vond het prima smaken. Vond persoonlijk dat er bij het vlees en ei meer saus bij geleverd mag worden. De gebakken banaan was bagger vet enneen slappe hap. Maar verder zoals altijd tevreden.

Stephan
12 januari 2021

Heel lekker menu, en veel! Verschillende soorten vlees smaakte goed en was lekker warm. Voor een betaalbare prijs.

W vd zande
10 januari 2021

Prima en in een woord erg lekker

Dupon
10 januari 2021

De bami was koud, bovendien had ik bami en nasi besteld maar ik kreeg 2bami

Bram
10 januari 2021

Prima eten en op tijd klaar

Kuijlen
3 januari 2020

Lekker vers eten. Heerlijk genoten

Eline
3 januari 2020

Heel erg lekker gegeten! Tip, voor het afhalen via ene deur naar binnen via de andere naar buiten, was vrij druk

Wallie
3 januari 2020

Gehakt in wontons niet lekker. Chinese Garnalen te dikke laag beslag.

Ton
2 januari 2020

een van de betere restaurants in deze branche. goede kwaliteit en voldoende hoeveelheid. lekkel

Willem
31 december 2020

Gewoon lekker en een prima hoeveelheid / prijs / kwaliteit balans

monique
27 december 2020

Het was heerlijk en netjes verzorgd

Johnny
26 december 2020

Makkelijk bestellen en betalen via de site daarna precies op de opgegeven tijd is de bestelling klaar, TOP! En lekker gegeten.

Rob
26 december 2020

Prima en lekker eten vriendelijke ontvangst

Jeroen
24 december 2020

Goed verzorgd King Do menu besteld. Prima hoeveelheid en goed van smaak.

M.. Van Raaij
23 december 2020

Heerlijk eten, dikke 10. 👍👌

Rk
23 december 2020

Basis een menu en diverse kleinere lekkers erbij. Alles goed warm en heerlijk smakelijk. Was ruim voldoende eten.

Shir
16 december 2020

Lekkere mini rijsttafel op, yum yum!

Lilian
11 december 2020

Alles was heerlijk en goed warm, hele fijne service en vriendelijk!

Danny
10 december 2020

Kwaliteit van het eten is super voor de prijs. Miste alleen de kroepoek

Corrie Smitt
7 december 2020

Was weer erg lekker.

monique
21 november 2020

Het was lekker , raar alleen dat je voor pinnen 0.25 ct moet betalen

Peter
19 november 2020

Alles was wederom perfect, het eten was heerlijk.

C markx
19 november 2020

Op tijd klaar en lekker warm. Ideaal digitaal bestellen

JVF
17 november 2020
Marcel
16 november 2020

Ik had via de site besteld. Moest 5 minuutjes wachten dus dat was prima. Dan weet je ook dat het eten niet al een kwartier klaar staat en dat het dus vers is. Prima service en duidelijke website! Jammer dat niet iedereen die eten komt halen een mondkapje draagt, maar daar kunnen de mensen van Tang Dynasty niets aan doen...

Fred
15 november 2020

Het was erg jammer dat er nasi bij zat, terwijl we juist voor bami gekozen hadden

Ronald
14 november 2020

Bestelling was keurig op tijd klaar. Er was bij het menu iets verkeerd geleverd maar na een telefoontje prima opgelost! Goede service 👍

Anoniem
31 oktober 2020

Kwaliteit is super. Alles erg lekker. Waar voor je geld.

Ben
29 oktober 2020

Heerlijk gesmuld van misschien wel de lekkerste Chinees van Bergen op Zoom.

Klaassen
25 oktober 2020

Tja sieuw teveel vet. Verder was het eten smakelijk en op tijd.

Michel
25 oktober 2020

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar! Het eten is goed!

Peter
21 oktober 2020

Precies op tijd klaar en het was heerlijk!!

Kuijstermans
18 oktober 2020

Voor de eerste keer het eten online besteld en betaalt De bestelling was netjes op tijd klaar Het eten was warm en zeer smaakvol Zeker voor herhaling vatbaar !!

Dekkers
18 oktober 2020

Ophalen bestelling stond in bevestiging om 17.50. Ik was wat vroeger (17.40) en heb mij gemeld bij de balie. Bestelling was nog niet gereed dus ik wacht even. Tot mijn verbazing was mijn bestelling om 18.00 nog steeds niet klaar. Bij navraag aan de balie werd mij verteld dat dr bestelling al 10!!! Min klaar stond. Heb ik dan al die tijd voor niks zit te wachten? Er werd niks omgeroepen. Bij thuiskomst was helaas het eten aan de koude kant. Voor mij zeker geen tang dynasty meer!! Personeel is veel te druk met kletsen met elkaar en nageltjes vijlen

Peter van Erp
17 oktober 2020

Het eten was weer lekker, zoals altijd.

Chrissie
7 oktober 2020

Prima geregeld lag netjes klaar

Marc
3 oktober 2020

Prima eten en mooi op tijd

Michel
3 oktober 2020

Eten stond op de afgesproken tijd klaar, en was erg lekker!

Kees
1 oktober 2020
J Pauw
1 oktober 2020

Lekker en bij aankomst thuis nog goed warm.

Donatas
28 september 2020

Hartstikke lekker!

Iris
27 september 2020

Altijd prima! Goed warm en kwalitatief goed eten. Erg lekker en favoriet voor ons in Bergen op Zoom!

Joan
24 september 2020

Het was weer heerlijk!

Annemiek van der Horst
20 september 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

José
17 september 2020

Goede kwaliteit. Eten stond op tijd klaar en goed warm. Heerlijk gegeten.

Marc
14 september 2020
JC
12 september 2020

Precies op opgegeven tijd klaar. Zeer attente jongedame achter de bar. Eten van hoge kwaliteit.

Leon
6 september 2020

Altijd perfect beste Chinees in bergen op zoom

Willem
3 september 2020

Mijn favoriet afhaal-restaurant. Zeer goede kwaliteit van de gerechten, prima hoeveelheden en tegen een uiterst schappelijke prijs. Alles keurig op de afgesproken tijd klaar, goed verpakt en snel mee te nemen. 5 sterren!

Corrie
3 september 2020

Heel fijn. En mooi op tijd klaar. Alles was erg lekker.

Rk
29 augustus 2020

Kwaliteit en hoeveelheid erg goed.

Klaassen
21 augustus 2020

Tijd was iets langer als dat je belt, maar op tijd klaar bij het afhalen. Verder even wennen online maar werkt goed. Helaas 1 verkeerd gerecht meegekregen tjap toy ipv tjiieuw sieuw geroosterd vlees beetje jammer.

Joalnda
16 augustus 2020

Het was heeeerlijk en netjes op tijd klaar 😊!

Joan
30 juli 2020
Kees Geers
18 juli 2020

Alles stond keurig op tijd klaar, zeer vriendelijke bediening en het eten was heerlijk ( zoals altijd ) .